Ρομποτικές κούκλες του σέξ

imagesYY4X1GZ9

Μέχρι το τέλος της χρονιάς η κατασκευαστική εταιρία των ρομπότ του σεξ θα έχει κυκλοφορήσει , αρχικά για τους άνδρες, τις πρώτες κούκλες – ρομπότ του σεξ με τεχνητή νοημοσύνη και προγραμματισμένες να δημιουργούν ρομαντικές καταστάσεις και να εκτελούν κάθε σεξουαλική φαντασίωση. Οι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι υπάρχει ζήτηση για τέτοια προϊόντα.

Η εικόνα του ανθρώπου που αγκαλιάζει, συνομιλεί  και «συνουσιάζεται» με μερικά κιλά σίδερο, πλαστικό και καλώδια είναι θλιβερή, ακόμη πιο θλιβερό είναι όταν μετά από χρόνια οι κούκλες αυτές θα θεωρούνται κομμάτι των οικοσκευών ενός νοικοκυριού και αυτό θα θεωρείται απαραίτητο.

Κάθε τι σημαντικό που υπάρχει πάνω σ’αυτόν τον πλανήτη έχει προκύψει από μια ένωση, αυτή η θεική ένωση είναι η αιτία της ομορφιάς, η ουσία η πηγή της ζωής. Ο άνθρωπος κατάφερε αυτή την ένωση να την βρωμίσει, να την καταδικάσει, να την απαρνηθεί και ταυτόχρονα να δημιουργήσει μια τεράστια βιομηχανία ηδονής και απόλαυσης χωρίς ενοχές. Ο ίδιος άνθρωπος κατέστησε τον εαυτό του εμπορεύσιμο είδος. Το σεξ είναι η πιο εμπορευματοποιημένη πράξη.

Καθώς απολαμβάνω την ομορφιά της αστροφεγγιάς σκέφτομαι ότι είναι καλό να ατενίζουμε πιο συχνά το στερέωμα, αυτό το αρμονικό σύμπαν, αυτή την τάξη εκεί πάνω όπου όλα ζουν σύμφωνα με τους νόμους της φύσης και μας το υπενθυμίζουν όταν εμείς ξεστρατίζουμε.

YOU MAY ALSO LIKE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *