Το πρωτοφανές οικουμενικό πείραμα συμμόρφωσης

Το πρωτοφανές οικουμενικό πείραμα της συμμόρφωσης

Η ελευθερία του λόγου και η ελευθερία της βούλησης είναι οι φύλακες της Δημοκρατίας.
Βιώσαμε ένα πείραμα κατασκευής κοινωνικής συναίνεσης με πρόφαση υγειονομικούς λόγους, οι πολίτες παρέμειναν παθητικοί θεατές σε κάθε καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.
Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου της κοινωνικής συνείδησης είναι η τρομοκρατία η οποία στηρίζεται στην λογοκρισία, στην παραπληροφόρηση, στην απόκρυψη στοιχείων, στην καθοδηγούμενη είδηση που ελέγχει την σκέψη και τις αποφάσεις των ανθρώπων. Αυτός ο τρόπος εσωτερικού ελέγχου του ανθρώπου είναι αποτελεσματικός καθώς τα θύματα αυτής της χειραγώγησης δεν έχουν επίγνωση οτι χειραγωγούνται και γίνεται εξαιρετικά δύσκολο για αυτούς στη συνέχεια να αμφισβητήσουν την συμμόρφωση τους.

Η ελευθερία δεν μας χαρίζεται ούτε μας παραχωρείται,είμαστε ελεύθεροι

Δίκαιη είναι κάθε πράξη που επιτρέπει ή που το αξίωμα που τη διέπει επιτρέπει να συνυπάρχουν η ελεύθερη βούληση του καθενός με την ελευθερία όλων.
Αυτό το δικαίωμα της συνύπαρξης ελευθεριών είναι Δικαιοσύνη και αληθινή Δημοκρατία γιατί εξασφαλίζει την ισότητα των ατόμων και οχι των εξουσιών.
Η Δικαιοσύνη έχει καθήκον να εξετάζει το νομικό και το ηθικό πλαίσιο κάθε επιστημονικής έρευνας και να εξασφαλίζει τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας καθώς οι γονιδιακές θεραπείες και τα λεγόμενα εμβόλια για τον κόνβιτ έχουν πολύ σημαντικές επιπτώσεις στη ζωή όλων.
Σε μία δημοκρατική κοινωνία η επιστήμη ποτέ δεν πρέπει να γίνεται όργανο της πολιτικής ιδεολογίας αλλά η επιστημονική έρευνα πρέπει να υπόκειται στον έλεγχο του κράτους και της κοινωνίας των πολιτών να παρεμβαίνει όταν απειλούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να ελέγχει την ηθική χρήση των ερευνών της επιστήμης.

ΜΜΕ
Τα λεγόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιβάλλουν την είδηση και ουσιαστικά έχουν εκπαιδεύσει τους πολίτες σε ένα παθητικό τρόπο ανάγνωσης και με έναν έμμεσο τρόπο αποθαρρύνουν μια διαφορετική ανάγνωση και ανάλυση της πραγματικότητας καθώς με έντεχνο παραπλανητικό τρόπο παρουσιάζουν τις ειδήσεις έγκυρες.
‘Εχει ενδιαφέρον το ακόλουθο παράδειγμα όταν ένα αμερικάνικο μμε το σι μπι ες πήρε συνέντευξη απο τον Χίτλερ, ο οποίος είπε ” οι άνθρωποι μου επιτίθενται γιατί μισούν την επιστήμη της Δαρβίνειας εξέλιξης και της ευγονικής ως ενός αποτελεσματικού μηχανισμού για το καλό της ανθρωπότητας και αυτό είναι εντελώς αναμφισβήτητο , οι άνθρωποι που το αμφισβητούν είναι ηλίθιοι και εναντίον της επιστήμης ” και ο δημοσιογράφος του σι μπι ες νιούς συμφώνησε !!!!! λέγοντας ” είναι αλήθεια “. Μου θυμίζει αυτό που είπε Έλληνας δημοσιογράφος για το εμβόλιο του κόνβιτ “όποιος δεν το κάνει να διώκεται ποινικά”.

YOU MAY ALSO LIKE