Κβαντική φυσική και υγεία

Κβαντική φυσική και υγεία

Το 1905 ο Αινστάιν άλλαξε τον κόσμο,το νόημα της εξίσωσης του έλεγε οτι τα πάντα είναι ενέργεια και οτι η ενέργεια είναι η ουσία των πάντων.
Ένα απο τα χαρακτηριστικά της ενέργειας είναι η συχνότητα . Η πρώτη χρήση της συχνότητας που χρησιμοποιήθηκε για διαγνωστικούς σκοπούς ήταν οι ακτίνες Χ, αργότερα τα ηλεκτροκαρδιογραφήματα,τα ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα,τα υπερηχογραφήματα και η μαγνητική τομογραφία.
Ο νομπελίστας γιατρός Άλμπερτ Σεντ-Γκιόργκι υποστήριξε οτι εάν θέλουμε να θεραπεύσουμε τα προβλήματα υγείας από την ρίζα τους θα πρέπει να θεραπεύσουμε το ενεργειακό πρόβλημα ,να εξισορροπήσουμε την επιβλαβή συχνότητα των κυττάρων που εντοπίζει η μαγνητική τομογραφία.
Το άγχος προκαλεί ελλιπή ενέργεια στα κύτταρα, τα μιτοχόνδρια που είναι η εσωτερική μας γεννήτρια που παράγει ενέργεια δεν εφοδιάζονται με θρεπτικές ουσίες δηλαδή καύσιμο και παθαίνουν μπλάκ-άουτ. Το άγχος δηλαδή ενεργοποιεί επιβλαβή συχνότητα.
‘Ερευνες που πραγματοποιήθηκαν στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ και το ινστιτούτο Χαρτμαθ στην Καλιφόρνια έδειξαν οτι αν εξαλειφθεί το στρές μπορούν να θεραπευτούν ακόμη και τα γενετικά προβλήματα.

Η κυτταρική μνήμη
Έρευνες πανεπιστημιακές για την υγεία αποκάλυψαν οτι οι κυτταρικές μνήμες που προκαλούν άγχος παράγουν επιβλαβείς ενεργειακές συχνότητες .
Η κυτταρική μνήμη είναι μια μνήμη που αποθηκεύεται στα κύτταρα μας και οχι μόνο στον εγκέφαλο.
Υπάρχουν πολλά καταγεγραμμένα περιστατικά ανθρώπων που μετά από την επέμβαση της μεταμόσχευσης άρχισαν να έχουν τις ίδιες σκέψεις , τα ίδια όνειρα, τα ίδια συναισθήματα, τις ίδιες διατροφικές προτιμήσεις με τον δότη.
Η ιατρική σχολή του Σαουθουέστερν υποστήριξε οτι ο μηχανισμός ελέγχου της θεραπείας είναι πιθανότατα η κυτταρική μνήμη. Ένας άνθρωπος δηλαδή με κυτταρικές μνήμες καταστροφικές αγωνίζεται ακόμη και όταν οι συνθήκες της ζωής του είναι ευνοικές και όπως υποστηρίζει και ο κυτταρικός βιολόγος και ερευνητής καθηγητής Μπρους Λίπτον αυτές οι κυτταρικές μνήμες βάζουν τα κύτταρα σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης χωρίς να υπάρχει λόγος. Αυτό σημαίνει οτι η ενεργοποίηση οδυνηρών αναμνήσεων επηρρεάζει αρνητικά τοDNA ενω η ενεργοποίηση ευχάριστων αναμνήσεων επηρρεάζει θετικά.
Η ιατρική του μέλλοντος που βασίζεται στην κβαντική φυσική θα βασίζεται στον έλεγχο της ενέργειας του σώματος και στην θεραπεία των επιβλαβών συχνοτήτων στο σώμα.

Κυτταρική νοημοσύνη
Η γνώση της παραδοσιακής βιολογίας οτι μόνο ο εγκέφαλος μας έχει νου έχει αλλάξει καθώς νέες επιστημονικές έρευνες απέδειξαν οτι τα κύτταρα μας έχουν νοημοσύνη και οτι ολόκληρο το σώμα μας αλληλοσυνδέεται και αλληλεπιδρά.
Τα κύτταρα μας αναπτύσσουν συνεχώς δεξιότητες για να μας κρατούν ζωντανούς , τα κύτταρα επικοινωνούν και συνεργάζονται μεταξύ τους , κάνουν συνεχώς επιλογές και αυτό εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε εμείς, έχουν τεράστια νοημοσύνη έρευνα έδειξεοτι πολλές επιβλαβείς καταστάσεις εντοπίζονται και καταστρέφονται καθημερινά και καθώς τα κύτταρα μας κάνουν προσαρμογές προστατεύουν την επιβίωση μας.
Ότι βιώνουμε στη ζωή μας καθημερινά μεταδίδεται στα κύτταρα του σώματος μας.
Το σώμα μας αλλάζει ανάλογα με τοπως σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε, συνεχώς αναδημιουργούμε τον εαυτό μας.

YOU MAY ALSO LIKE