Ανάπηροι

 pup-dog-trouser-shirt-public-place-sit

Η είδηση. Η  Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων. Χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση. Η « ζωοφιλική» οργάνωση ΖΕΤΑ σκοπεύει να προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης της σεξουαλικής συνεύρεσης και υπολογίζει ότι 100.000 χιλιάδες Γερμανοί συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα.

Πολλοί θα έχετε διαβάσει στις Αθηναϊκές εφημερίδες αυτή την είδηση. Μια αναντίρρητα θλιβερή είδηση. Αναρωτιόμαστε πως έφθασαν οι άνθρωποι αυτοί σ’ αυτή την κατάσταση. Τι έφταιξε… Τι συνέβη…

Ο άνθρωπος έχει καλλιεργήσει και αναπτύξει τον νου του, έχει όμως παραμελήσει την καρδιά του. Έχει εκπαιδευτεί να καταπιέζει, να στοιβάζει στα υπόγεια της ψυχής του τα συναισθήματά του, να τα κρύβει. Έχει γίνει ένας σακάτης. Εάν κάναμε ένα σκίτσο του, θα βλέπαμε έναν άνθρωπο με ένα τεράστιο κεφάλι, ένα ταλαιπωρημένο σώμα και μια μικρούλα καρδιά. Και βέβαια ο άνθρωπος που καταπιέζει τα συναισθήματά του καταπιέζει και την σεξουαλικότητα του, γι’αυτό αναζητά με εμμονή το σεξ σε ταινίες, περιοδικά κάθε είδους οπτικό υλικό, σε τηλεφωνικές γραμμές, σε επαγγελματίες του σεξ. Όταν δεν έχει όμως πρόσβαση σ’ αυτά ή έχει κορεστεί απ’ αυτά ξεσπά στα πλέον απροστάτευτα, αδύναμα και ανυπεράσπιστα πλάσματα, τα ζώα.

Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ζώο στη γη που κακοποιεί σεξουαλικά και ζώα από άλλα είδη. Έχει μετατρέψει τα ζώα σε κατοικίδιες δούλες του σεξ. Έχει  βάναυσα παραβιάσει την φύση των ζώων έχει καταπατήσει την περηφάνια τους. Αυτή είναι η στιγμή της απόλυτης πτώσης του ανθρώπου. Οι σκέψεις που κάνω είναι μαύρες, γι’αυτό θα κλείσω αυτό το αρθράκι με κάτι όμορφο και φωτεινό που έχω διαβάσει από έναν βαθιά θρησκευόμενο άνθρωπο « το σεξ είναι δώρο του Θεού, είναι μια σιωπηλή προσευχή, το αγιότερο των αγίων».

YOU MAY ALSO LIKE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *