Ειδήσεις εν συντομία

Ειδήσεις εν συντομία
– Μία πρόσφατη έρευνα της Greanpeace για τις μεταφορές σε 27 χώρες της Ευρώπης έδειξε οτι το αεροπορικό εισητήριο είναι πιο φθηνό από αυτό του τρένου για τις ίδιες διαδρομές.
– Μία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δημιούργησε κινητό- μπρασελέ που θα φοριέται στο χέρι με μια οθόνη εύκαμπτη και πλαστική.
– Ήδη γνωρίζουμε οτι μικροπλαστικά έχουν ανιχνευθεί στο ανθρώπινο αίμα, σε πλακούντα, στους ωκεανούς, στο νερό που πίνουμε στις τροφές.Γιαπωνέζοι ερευνητές εντόπισαν μικροπλαστικά στα σύννεφα σε υψόμετρο 3800 μέτρα στα βουνά Φούτζι και Ογιάμα. Ο άνεμος μετακινεί αυτά τα σύννεφα και ετσι μεταφέρει τα μικροπλαστικά και σε άλλες περιοχές ,υπάρχει ένας μετακινούμενος κύκλος πλαστικού στον πλανήτη μας.
– Το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο στον κόσμο κατασκευάζεται στην έρημο Ακαταμα στην Χιλή. Η συνολική επιφάνεια του είναι 978 τετραγωνικά μέτρα, έχει καθρέφτημε διάμετρο 39 μέτρα, έχει ύψος 80 μέτρα και διάμετρο 88 μέτρα, το κόστος κατασκευής του είναι 1,45 δισ.ευρώ και βρίσκεται σε υψόμετρο 3000 μέτρα.
– Οι διαφημίσεις στην γαλλική τηλεόραση κατά 76% απευθύνονται στα παιδιά και αφορούν τα έτοιμα γεύματα και τα φάστ φουντ.
– Στις ΗΠΑένα στα 36 παιδιά και στην Καλιφόρνια ένα στα 22 έχουν διαγνωστεί με αυτισμό που έχει πάρει επιδημικές διαστάσεις, υπάρχει ένα κίνημα γονέων που προκαλεί ένα επιστημονικό διάλογο για την ασφάλεια των εμβολίων καθώς υποστηρίζουν οτι ευθύνονται τα εμβόλια.
– Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας χρηματοδοτείται κατά το ένα τέταρτο από την φαρμακευτική βιομηχανία και τους επενδυτές των φαρμακοβιομηχανιών. Η Αμερική και η Γερμανία είναι οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες και ταυτόχρονα και επενδυτές.
Το προσωπικό του παγκόσμιου οργανισμού υγείας έχει διπλωματική ασυλία, αφορολόγητο για τα εισοδήματα τους.

Τα λεγόμενα εμβόλια για τον κόνβιτ-19 δημιουργήθηκαν σε λίγους μήνες και είναι από γενετικά τροποποιημένο υλικό το mRNA, ήδη οι τραγικές και θανάσιμες παρενέργειες δεν μπορούν να αποσιωποιηθούν. Πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε οτι τα εμβόλια αυτά μπορούν να αλλάξουν το ανθρώπινο DNA βάζοντας σε κίνδυνο τα κύτταρα.

YOU MAY ALSO LIKE