Αρχική ΚοινωνίαΒία Είμαστε η φωνή των ζώων

Είμαστε η φωνή των ζώων

από admin

Είμαστε οι συνειδητές επιλογές μας

Πριν φάτε το κομμάτι που έχετε στο πιάτο σας σκεφτείτε ότι αυτό προήλθε από ένα ζώο που έχει κακοποιηθεί βάναυσα, που ζει  σε συνθήκες αιχμαλωσίας μέσα σε εγκαταστάσεις που δεν μπαίνει ήλιος και καθαρός αέρας, που έχει φάει αντικαταθλιπτικά για να αντέξει την αιχμαλωσία του, που έχει φάει αυξητικές ορμόνες  για να είναι γρήγορα παραγωγικό, που  παίρνει προληπτικά  αντιβιοτικά για να μην  αρρωσταίνει.

Η ευτυχία και ευζωία δεν είναι κάτι που αφορά μόνο στον άνθρωπο αλλά και κάθε άλλο πλάσμα πάνω σ’αυτόν τον πλανήτη. Το θαύμα της ζωής είναι μια κοινή οικουμενική αξία για όλους τους κατοίκους αυτής της Γης. Ο ανθρωπισμός που δεν περιλαμβάνει και τον σεβασμό των δικαιωμάτων των ζώων αυτοακυρώνεται.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου  2017 στο Μοναστηράκι , στο κέντρο της Αθήνας έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα δικαιώματα των ζώων,  το κίνημα αυτό έχει μεγάλη δυναμική και αναπτύσσεται θεαματικά σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u-m45EnKs_E&w=560&h=315]

0 σχόλιο
0

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης. Υποθέτουμε πως δεν έχετε κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά μπορείτε να αρνηθείτε οποιαδήποτε στιγμή. Αποδοχή Περισσότερα