Σεξουαλική κακοποίηση ζώων

 

Κάθομαι με την παρέα μου σ’ένα καφέ στην Πλάκα, σε λίγο έρχεται μια κοπέλα με τον αρσενικό σκύλο της και κάθεται απέναντι μας . Μετά από λίγο του δίνει ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, ο σκύλος γυρίζει αμέσως αλλού το κεφάλι του. Διακρίνω την θλίψη στα μάτια toυ.Η κοπέλα σε λίγο του πιάνει το κεφάλι με τα δυό της τα χέρια και το ξαναφιλάει αυτή τη φορά με πάθος ερωτικό σαν εραστή.

Ο άνθρωπος εκμεταλλεύεται τα ζώα χιλιάδες χρόνια, μια μορφή εκμετάλλευσης είναι και η σεξουαλική. Το γεγονός ότι αυτή η κοπέλα σε δημόσιο χώρο εκφραζόταν με τόση άνεση μας κάνει να υποθέσουμε ότι πιθανώς στον ιδιωτικό της χώρο γίνονταν περισσότερα από ένα παθιασμένο φιλί.

Τα κατοικίδια ζώα είναι απόλυτα εξαρτημένα από τον άνθρωπο, με αυτό τον τρόπο ο άνθρωπος  τα έχει καταστήσει αδύναμα για να μπορεί να τα έχει υπό  τον πλήρη έλεγχο του και την εξουσία του. Κάποια από  αυτά είναι επιπλέον και σεξουαλικοί οικιακοί σκλάβοι.

Πρόσφατα η ελληνική νομοθεσία ποινικοποίησε την κακοποίηση των ζώων, θα πρέπει επιπλέον να συμπεριλάβει και την σεξουαλική κακοποίηση η οποία είναι βάναυση παραβίαση της φύσης των ζώων.

 

YOU MAY ALSO LIKE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *