ΚΛΑΜΠ ΓΕΛΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


Το ΚΛΑΜΠ ΓΕΛΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ γιορτάζει την «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΕΛΙΟΥ 2016 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ», την Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, στις 6:30 μ.μ., στον πεζόδρομο Διον. Αρεοπαγίτου 29 και Καρυάτιδων, Ακρόπολη, κοντά στο Μουσείο Ακρόπολης, στάση Μετρό Ακρόπολη.
Η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΕΛΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ» καθιερώθηκε στον ΟΗΕ και από τον ιδρυτή της Γιόγκας Γέλιου, Dr Madan Kataria, και γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Μαΐου.
Η Γιόγκα Γέλιου είναι μία διασκεδαστική τεχνική ασκήσεων γέλιου και αναπνοών, με την οποία επιτυγχάνουμε εγκάρδιο και παρατεταμένο γέλιο. Περιλαμβάνει τραγούδι, χορό, παιχνίδι, γέλιο, χειροκρότημα και κινήσεις του σώματος με παιδική διάθεση. Αυτές οι ασκήσεις συνδυάζονται με την κοινωνική δυναμική της χαρούμενης ομαδικής συμπεριφοράς και προσφέρουν ένα ισχυρό και άμεσο αποτέλεσμα στη φυσιολογία μας, επηρεάζοντας θετικά το σώμα και την ψυχολογία μας. Προκαλούν θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση ενώ καταπραΰνουν το άγχος. Η Γιόγκα Γέλιου απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και εφαρμόζεται σε πάνω από 16.000 Κλαμπ Γέλιου, σε 106 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Το Κλαμπ Γέλιου Ακρόπολης, που ιδρύθηκε το 2012 και λειτουργεί ανελλιπώς σε εβδομαδιαία βάση στην Αθήνα, προσφέρει βιωματικά σεμινάρια, εργαστήρια και εβδομαδιαίες συναντήσεις εντελώς δωρεάν και ανοιχτές για όλους.
Συντονιστής: Τόλης Βούλγαρης, Laughter Yoga Teacher και Laughter Ambassador.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 493 18 82
https://www.facebook.com/tolis.bulgaris
https://www.facebook.com/clubgeliou.acropolis/
http://yogageliou.blogspot.gr/

YOU MAY ALSO LIKE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *