Αρχική ΑυτογνωσίαΑσθένεια Γινόμαστε ό,τι σκεφτόμαστε

Γινόμαστε ό,τι σκεφτόμαστε

από admin

Ακούσαμε όλοι με δέος την είδηση ότι η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολίν αποφάφισε τον προληπτικό ακρωτηριασμό της. Είναι άραγε αυτός ένας καινούργιος δρόμος που ανοίγει η αδιάλλακτη δυτική ιατρική; Ενας δυτικός κυτταρικός βιολόγος υποστηρίζει πως η ζωή δεν ελέγχεται από τα γονίδια και πιστεύει ότι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα μπορούν να υπερισχύσουν της γενετικής μας κληρονομιάς και του DNA μας. Όταν δηλαδή αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε μπορούμε να αλλάξουμε, να μεταβάλουμε και το DNA  μας. Οι πεποιθήσεις μας καθορίζουν την υγεία μας, με δυό λόγια ο νους μας μπορεί να κάνει θαύματα. Είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή στις σκέψεις μας και σε όσα κλωθογυρίζουν στο μυαλό μας γιατί το σώμα μας τα αισθάνεται, « ακούει» αυτό που πιστεύουμε που θέλουμε, που επιθυμούμε.

Γνωρίζουμε ότι το σώμα έχει την σοφία και την ικανότητα να αποβάλλει ελαττωματικά μέρη, δημιουργώντας καινούργια, κάνει καθημερινά θαύματα. Και επειδή επιλέγω να πιστεύω ότι όλοι μας διαθέτουμε μια εγγενή δύναμη αλλαγής και θέλησης θα συμφωνήσω με τον Αισχύλο, που λέει στον Προμηθέα δεσμώτη « όταν ο άνθρωπος είναι παθιασμένος με κάτι ο Θεός έρχεται να τον συναντήσει».

0 σχόλιο
0

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης. Υποθέτουμε πως δεν έχετε κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά μπορείτε να αρνηθείτε οποιαδήποτε στιγμή. Αποδοχή Περισσότερα