Πως μπορούμε να γίνουμε γιατροί του εαυτού μας;

Τι είναι η ορθομοριακή διατροφή;

 

 

Ο γιατρός Γεώργιος Μηνούδης εισηγητής της Ορθομοριακής διατροφής στο συνέδριο αυτό υποστήριξε « ο ανθρώπινος οργανισμός έχει νοημοσύνη και σχέδιο, δεν θεραπεύει κανείς κανένα, ο άνθρωπος μπορεί να αυτοθεραπεύεται, αυτή όμως είναι μια πραγματικότητα που αγνοείται. Το σχέδιο του οργανισμού είναι να λειτουργεί σε κατάσταση υγείας, γιατί όμως δuσλειτουργεί;  Oι σκέψεις και τα συναισθήματα που είναι που ηλεκτρομαγνητικά πεδία καταλήγουν στα κύτταρα με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα, γιατί οι σκέψεις  μπορούν να μας θεραπεύουν ή να μας σκοτώσουν ακαριαία. Το κύτταρο είναι το άγιο δισκοπότηρο που  πρέπει να έχει τη σωστή πνευματική ενέργεια, η υγεία μας ξεκινάει από το πνεύμα μας. Τα κύτταρά μας θρέφονται από σκέψεις, συναισθήματα, αέρα, νερό, τροφή, περιβάλλον και ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Να προσέχετε τις σκέψεις σας.

Δεν  υπάρχει μήνυμα ασθένειας ή μήνυμα θανάτου στο DNA μας, το σώμα μας δεν είναι προγραμματισμένο για να πεθαίνει, δεν υπάρχει γενετική ένδειξη. Το προσδόκιμο ζωής εξαρτάται από τις σωστές κυτταρικές λειτουργίες».

Πως μπορούμε να εμποδίσουμε την εμφάνιση ασθενειών;

Ο κ. Γεώργιος Μηνούδης συνεχίζοντας την εισήγηση του υποστήριξε « με την αναβάθμιση της κυτταρικής λειτουργίας εμποδίζουμε την εμφάνιση ασθενειών, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φροντίζουμε για την μείωση των φλεγμονών , να ρυθμίζουμε το γαστρεντερικό μας σύστημα, να κάνουμε αποτοξίνωση, να συμπληρώνουμε τις ελλείψεις μας σε θρεπτικά συστατικά και να ελέγχουμε το άγχος».

 

 

 

 

YOU MAY ALSO LIKE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *