Ενα μοναδικό μουσείο για παιδιά

 

%ce%bf%ce%bb%ce%be%ce%b7%ce%b3

  Τι είναι το Μουσείο Συναισθημάτων;

Το Μουσείο Συναισθημάτων είναι διεθνώς ένα μοναδικό διαδραστικό μουσείο για παιδιά αφιερωμένο στα συναισθήματα.

Ο σκοπός του Μουσείου είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να κατανοήσουν τον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από τα εκθέματα, το παιχνίδι και τα παραμύθια, ενώ ταυτόχρονα ευαισθητοποιεί και υποστηρίζει τους ενήλικες σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική ανάπτυξη.

Το Μουσείο Συναισθημάτων ιδρύθηκε το 2006, είναι μέλος του ΗΟΙ «HANDS ON INTERNATIONAL»: Διεθνούς Συμβουλίου Παιδικών Μουσείων και του Δικτύου Μουσείων και Πολιτιστικών Φορέων Αθηνών.

Τι μπορούμε να κάνουμε στο Μουσείο Συναισθημάτων;

Ποια είναι η φιλοσοφία του Μουσείου Συναισθημάτων;

Όταν είμαστε παιδιά, στο ξεκίνημα της ζωής μας, μπερδευόμαστε έντονα με τα συναισθήματά μας και νιώθουμε την ανάγκη να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας για να βρούμε το δικό μας νόημα στη ζωή.

Όλες οι δραστηριότητες του Μουσείου βασίζονται στην αναγνώριση της ανεκτίμητης αξίας που έχει η συναισθηματική καλλιέργεια του ανθρώπου για την εξέλιξή του.

Ενθαρρύνοντας τα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να κατανοήσουν τον κόσμο των συναισθημάτων τα βοηθάμε να αναπτυχθούν σε δημιουργικούς και ευτυχισμένους ενήλικες με θέληση για τη ζωή και τις προκλήσεις της.

 ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

 ΚΑΡΑΤΖΑ 7, 11741 ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ | ΤΗΛ 210 9218329 | ΦΑΞ 210 9218323 | E-MAIL info@mce.gr | URL  www.

 

 

YOU MAY ALSO LIKE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *