Αρχική Μη κατηγοριοποιημένο Σημείωμα εκδότριας

Σημείωμα εκδότριας

από admin

Eυρωπαική Θεατρική Σκηνή

Η Ευρωπαική θεατρική σκηνή έχει εναλλασσόμενο ρεπερτόριο, η πλέον πετυχημένη παράσταση των τελευταίων χρόνων είναι το « γκρέξιτ». Τα εξωτερικά γυρίσματα περιλαμβάνουν μαύρες λιμουζίνες και δηλώσεις στους δημοσιογράφους, τα εσωτερικά γυρίσματα περιλαμβάνουν λήψεις από διαδρόμους, αίθουσες συζητήσεων, συζητήσεις σε στρογγυλά τραπέζια, γεύματα εργασίας, χαιρετούρες με χαμόγελα μπροστά από τα σύμβολα της ενωμένης Ευρώπης. Καθένας έχει το ρόλο του, υπάρχουν οι καλοί, οι κακοί, οι ανυποχώρητοι, οι ευέλικτοι, οι ισορροπιστές. Οι μάσκες πολλές. Αυτό το   θέατρο που προβάλλουν συνεχώς τα ΜΜΕ  είναι ένας μηχανισμός εκφοβισμού και χειραγώγησης.

Ολόκληρη η ιστορία της ανθρωπότητας  είναι ένας αγώνας επικράτησης και κυριαρχίας του ισχυρότερου είτε μέσω πολέμων είτε μέσω οικονομικής και πολιτισμικής επιβολής.

Το μάθημα που έχει δώσει η ιστορία είναι  ότι δεν πρέπει να υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι, ή όλοι θα κερδισμένοι ή όλοι θα είναι χαμένοι.

 

 

0 σχόλιο
0

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης. Υποθέτουμε πως δεν έχετε κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά μπορείτε να αρνηθείτε οποιαδήποτε στιγμή. Αποδοχή Περισσότερα