Αρχική Αυτογνωσία Σεξουαλικά βοηθήματα

Σεξουαλικά βοηθήματα

από Μαργαρίτα Σπηλιοπούλου

Σεξουαλικά «βοηθήματα»

Η βιομηχανία του σεξ πάντα έχει μεγάλη κερδοφορία και στις μέρες μας δουλεύει πυρετωδώς αφού υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση λόγω της πρόσφατης περιπέτειας.

Ο έρωτας όμως είναι μια εντελώς διαφορετική περιπέτεια, είναι ένα σωματικό τελετουργικό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, ένας φύλακας άγγελος των σωμάτων μας.

Γράφω για να υπερασπιστώ τον άγγελο έρωτα και τον άνθρωπο που έχει απέναντι του μια πλαστική κούκλα του σεξ η οποία είναι ουσιαστικά η παραίτηση του από τη ζωή, μια από-πλάνηση, μια πλάνη γιατί ο έρωτας είναι επίσης και αντίσταση σε κάθε τι που εμπορευματοποιεί το συναίσθημα, την λαχτάρα για ζωή, την χαρά της παρουσίας του άλλου δίπλα του.

Πόσο έτοιμος είναι ο άνθρωπος σήμερα να απογυμνωθεί μπροστά στον άλλο, να βιώσει την επανάσταση της αγάπης, να ζήσει αυτή την συναρπαστική περιπέτεια;

Ο φόβος για αυτή την εσωτερική συνάντηση με τον άλλο δημιουργεί την αυτιστική απόλαυση και την ανάγκη για κάθε είδους υποκατάστατα και βοηθήματα.

Μόνο όταν είμαστε ευάλωτοι και ανοιχτοί ο έρωτας θριαμβεύει και όπως λένε οι μύστες « είμαστε προορισμένοι να γίνουμε δύο σώματα σε ένα».

Είμαστε ότι ανθίζει.

0 σχόλιο
0

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης. Υποθέτουμε πως δεν έχετε κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά μπορείτε να αρνηθείτε οποιαδήποτε στιγμή. Αποδοχή Περισσότερα