Αρχική ΚοινωνίαΑνάπτυξη Είμαστε φύση

Είμαστε φύση

από Μαργαρίτα Σπηλιοπούλου
είμαστε φύση

Ένα παγκόσμιο κίνημα αναδύεται που μας βοηθάει όλους να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν γίνεται να συνεχίσουμε να ζούμε έτσι, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι είμαστε αναπόσπαστο μέρος αυτού που εμείς αποκαλούμε φυσικό περιβάλλον. Να κατανοήσουμε ότι είμαστε και εμείς φύση και ότι δεν μπορούμε να ευημερήσουμε χωρίς την συνεχή συνεργασία μαζί της.

Αυτός είναι ο προορισμός μας να συμπράξουμε με τα έργα μας στο μεγαλειώδες έργο της φύσης, ο ανθρώπινος πολιτισμός ουσιαστικά είναι ότι ο άνθρωπος προσθέτει στη φύση με τα δημιουργήματα του.

Η χρησιμοθηρική προσέγγιση της φύσης, του πλανήτη, μας οδηγεί σε κρίσεις που αδυνατούμε να διαχειριστούμε, τρέχουμε χωρίς να φθάνουμε πουθενά.

Ως άνθρωποι έχουμε την εμμονή να ελέγχουμε τα πάντα, νομίζουμε ότι είμαστε τα αφεντικά του πλανήτη, έχουμε μια ψευδαίσθηση δύναμης και αυτή είναι η μεγάλη μας αδυναμία.

Το κίνημα για την κλιματική αλλαγή είναι ότι πιο σημαντικό συμβαίνει παγκόσμια αυτή την στιγμή.

Είμαστε εδώ όλοι μαζί σε αυτόν τον πλανήτη για να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη φύση τους άλλους πολιτισμούς και το περιεχόμενο της ευημερίας μας.

 

 

 

 

 

 

0 σχόλιο
0

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης. Υποθέτουμε πως δεν έχετε κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά μπορείτε να αρνηθείτε οποιαδήποτε στιγμή. Αποδοχή Περισσότερα