Αρχική ΚοινωνίαΑνάπτυξη Είμαστε ο πλανήτης

Είμαστε ο πλανήτης

από Μαργαρίτα Σπηλιοπούλου

Συνηθίζουμε να λέμε ότι κατοικούμε στον γαλάζιο πλανήτη Γη, διαχωρίζουμε δηλαδή τον εαυτό μας από τον πλανήτη μας, ζούμε απορροφημένοι στον ξεχωριστό εαυτό μας, είμαστε απασχολημένοι κάνοντας συνεχώς πράγματα που κάποιες φορές εξυπηρετούν την κατακτητική μας αλαζονεία.

Είμαστε μια συνάθροιση κυττάρων, το DNA μας είναι η συμπύκνωση της ιστορίας της Γης όπως συμβαίνει και με κάθε άλλο είδος και είμαστε όλοι ενωμένοι , φυτικός και ζωικός κόσμος σαν ένα ον με κοινή οικουμενική πηγή προέλευσης ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ και όλοι κινούμαστε σε μια ενιαία κατεύθυνση.

Σήμερα εμείς οι άνθρωποι συνειδητοποιούμε την αλλαγή που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και χρόνια και προς την οποία όλοι κινούμαστε ως πλανήτης και την οποία εμείς οι άνθρωποι αποκαλούμε κλιματική αλλαγή. Όλα και όλοι έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται σε αυτή την αλλαγή και να αποδέχονται τα νέα δεδομένα της ζωής τους.

Αυτά σκέφτομαι καθώς παρατηρώ τον φυλλοβόλο θάμνο στον κήπο μου που αρχές Γενάρη να έχει ακόμη φύλλα και άνθη και την αγριοανεμώνη στην ακροθαλασσιά ανθισμένη.

0 σχόλιο
0

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης. Υποθέτουμε πως δεν έχετε κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά μπορείτε να αρνηθείτε οποιαδήποτε στιγμή. Αποδοχή Περισσότερα