Αρχική ΑυτογνωσίαΑσθένεια Αφιερωμένο εξαιρετικά

Αφιερωμένο εξαιρετικά

από Μαργαρίτα Σπηλιοπούλου

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους νοσηλευτές, τις νοσηλεύτριες και τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνετε αυτή την στιγμή βρισκόμενοι σε συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα είναι ένα δύσκολο μάθημα της ζωής και είναι επίσης μάθημα που όλοι χρειάζεται να μάθουμε.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάνετε αυτό το επάγγελμα, είσαστε γεννημένοι να φροντίζετε να βοηθάτε τους άλλους, δεν είναι για εσάς ένα επαχθές φορτίο που σας έχουν επιβάλει είναι ο τρόπος να εκφράζετε και να μοιράζεστε τον εαυτό σας.

Είναι μια αντοχή στον φόβο και αυτή η δύναμη της αντοχής σας βοηθάει να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα σας.

Η φροντίδα είναι μια μορφή επικοινωνίας μέσα από την οδύνη του άλλου, είναι μια ενεργητική διαθεσιμότητα, μια συμπαράσταση χωρίς θλίψη αλλά με σεβασμό με υπομονή, η φροντίδα στην κορύφωση της γίνεται αγάπη.

Είναι και για όλους μας μια μεγάλη ευκαιρία που μας έστειλε η ζωή να βιώσουμε ότι τίποτα δεν μας ανήκει πραγματικά πέρα από την δυνατότητα να εκφράζουμε ελεύθερα τον εαυτό μας, την αλληλεγγύη μας, την γενναιοδωρία μας που σημαίνει ότι επιθυμούμε για τους άλλους ότι επιθυμούμε για τον εαυτό μας και που το ουσιαστικό όνομα της είναι ΚΑΛΟΣΥΝΗ.

« να κάνεις το καλό και να είσαι χαρούμενος»

Σπινόζα

0 σχόλιο
0

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης. Υποθέτουμε πως δεν έχετε κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά μπορείτε να αρνηθείτε οποιαδήποτε στιγμή. Αποδοχή Περισσότερα